Haal 3PAK nu in huis!
Haal 3PAK nu in huis!
Haal 3PAK nu in huis
3PAK nu verkrijgbaar bij jouw boekhandel en bibliotheek
De Boekenweek voor Jongeren is van start! En dat betekent dat je nu naar jouw boekhandel of bibliotheek kan rennen voor het geschenkboekje 3PAK. Dit jaar met gave illustraties van Hardhoofd.

Het geschenk is geschreven door het toptrio
Nhung Dam, Tim Hofman en Raoul de Jong.

Dit jaar zit er in iedere 3PAK een flyer waarmee jij kans maakt op een rugzak van Herschel gevuld met boeken. Wacht dus niet langer en ga naar de boekhandel of bibliotheek en doe mee met de actie!

 
 
winnaars beste boek voor jongeren
Wij zeggen hier niet halfbroer Beste Boek voor Jongeren 2018
De autobiografie Wij zeggen hier niet halfbroer (Nijgh & Van Ditmar) geschreven door Henk van Straten is gisteren door de jury van jongeren bekroond tot winnaar van het Beste Boek voor Jongeren 2018 in de categorie ‘oorspronkelijk Nederlandstalig’. Winnaar in de categorie ‘vertaald’ is het Young Adult boek The Hate U Give (Moon) van Angie Thomas vertaald door Jasper Mutsaers.
video in een boek kan het wel
Bekijk de schokkende video's met 3PAK auteurs
Wat in de werkelijkheid niet kan, mag in een boek wel. Bekijk de spraakmakende video met 3PAK auteurs Raoul de Jong, Nhung Dam en Tim Hofman. In deze video gaan jongeren, in opdracht van de 3PAK-auteurs, voorlezen op openbare plekken om te laten zien waar het zeer doet in een boek of waar het schuurt.
Literatour auteurs
De Literatour gaat van start!
Tijdens de Boekenweek voor Jongeren gaan schrijvers op Literatour!  21 aansprekende auteurs gaan langs bij 100 scholen om te praten over schrijven en leesplezier

Benieuwd welke schrijvers er bij jouw school langskomen of welke activiteiten er bij jouw boekhandel of bibliotheek zijn?
Op de hoogte blijven van de campagne?
Volg ons op Social Media.
 
 
De Boekenweek voor Jongeren
is een initiatief van Stichting CPNB en Stichting Lezen. NBD Biblion is sponsor.
De Boekenweek voor jongeren wordt ondersteund door haar partners: Dioraphte, Fonds 21, het Nederlands Letterenfonds, De Schrijverscentrale, Stichting Educatie en Cultuur, de lesmethode Talent! van Malmberg, CJP en Stichting de Versterking.

Partners van de Boekenweek voor Jongeren
CPNB, Postbus 10576, 1001 EN Amsterdam, Netherlands